Tältä sivulta löydät tarkempaa tietoa palvelustamme ja sen käyttötarkoituksesta. Listaukset.net ylläpitää sitoutumaton taho, joten voit olla varma siitä, että kenenkään linkkejä ei suosita. Yrityshakemistoon voi kuka tahansa lähettää yrityslinkin ja palvelukuvauksen yrityksestä.

Yrityshakemistoon voi lisätä oman yrityksensä minkä tahansa pääkategorian alle. Listaukset.netin yritystietoihin saa kirjoittaa rajattomasti tekstiä ja tämä kannattaa hyödyntää, sillä linkityksen myötä sivustosi saa linkkihyötyä ja myös kävijät löytävät sivullesi paremmin. Palvelukuvauksiin voi lisätä tekstin lisäksi myös linkkejä, videoita ja kuvia.

Käyttäjät pystyvät kommentoimaan listaukset.netin linkkejä ja tämä erottaa listaukset.net muista verkon yrityshakemistoista.

Listaukset.netin tarkoitus on tarjota verkon käyttäjille helposti, nopeasti ja kattavasti tietoa yrityksistä ja näin tuoda parhaiten kävijöitä yrityksesi kotisivuille. Yritystietokanta on helppokäyttöinen ja selkeä, joten haluamansa tiedon löytää myös hieman internetiä vähemmänkin käyttänyt. Kattavalla yrityksesi palvelukuvauksella pääset kertomaan sivuston kävijöille juuri ne asiat, jotka mielestäsi tekevät yrityksestäsi toimialan parhaimman. Yrityshakemisto on siis ilmaista mainostilaa. Yrityksesi hakemistoon pystyy lisäämään tekstin lisäksi linkkejä, kuvia ja videota. Hyvällä kuvauksella tavoitat kohderyhmäsi lisäksi sadat muut netin käyttäjät päivittäin.

Kaikki Listaukset.netin palvelut ovat ilmaisia. Palveluun ei myöskään tarvitse rekisteröityä.

 
 
 

© Listaukset.net 2013